„Katsed tunduvad väga vinged. Need on keerulised, aga need võiksid meie autole sobida. Hakkame sõitma ja eks näis, mis saab,“ lausus Linnamäe, kelle sõnul viieaastate tagusest kogemusest liialt palju kasu pole. „Toona tagant startides oli näha, et tekivad suured rööpad. WRC-rallil võivad need olla veelgi hullemad, aga enamus ralli on üsna kõva põhjaga. Need ükskikud pehmemad kohad tuleb üle elada.“

Linnamäed ootab Poolas kõva mõõduvõtt, sest Rally2 arvestuses on kohal kõik tugevamad kruusal sõitjad alates Oliver Solberg (Škoda), Sami Pajari (Toyota), Nikolai Grjazin (Citroen), Lauri Joona (Škoda), Gus Greensmith (Škoda), Teemu Suninen (Hyundai), Pierre-Louis Loubet (Škoda), alati koduteedel kiired poolakad Kajetan Kajetanowicz (Škoda) ja Mikolaj Marczyk (Škoda) ning ka kaks teist eestlast Robert Virves (Škoda) ja Gregor Jeets (Toyota).

Kuhu sätib Linnamäe oma eesmärgi? „Kohtadega on ikka nii, et kõik lähevad võidu- ja poodiumimõtetega. Eks näis, konkurents on tihe, meil on oluline näidata kiirust ja saada hea tunne koduralliks. Kindlasti ei tohi autot koduseks ralliks ära käkkida,“ selgitas Linnamäe.

Vaata videost, miks peaksid Poola olud Yaris Rally2 masinale sobima.