Lisaks piletitulule tuleb ka vinge oksjon, millest kogutulu läheb Minu Unistuste Päeva fondile. Oksjon toimub FCI Levadia Facebooki keskkonnas ning kestab kuni 4. juulil toimuva kohtumise esimese poolaja lõpuvileni. Oma pakkumise saab teha FCI Levadia Facebooki postituste all - iga eseme kohta tuleb eraldi postitus.

Esimeseks esemeks on tuntud muusiku nublu originaalsed prillid, millega ta on mitmeid lavasid vallutanud. Lisaks tuleb koos autogrammiga oksjonile ka nublu isiklik nimeline ja autogrammiga Levadia võistlussärk.

„Mul on hea meel anda omapoolne väike panus heategevuslikule mängule siira eesmärgiga. Näeme 4. juulil A. Le Coq Arenal!“ sõnas nublu.

Oksjonile hakkab igapäevaselt lisanduma uusi esemeid. Saladuskatte all võime öelda, et näiteks tuleb midagi Brasiilia superstaari Hulki poolt isiklikult, Barcelonast lendavad kohale midagi Pedrilt ning Aitana Bonmatilt, kes on maailma parim naisjalgpallur. Oma panuse annab ka endine Eesti tippsportlane Anett Kontaveit.

FCI Levadia kogukonnajuht Lauri Välja: „Kutsun kõiki inimesi kohtumisele, et teha koos head ja koguda võimalikult suur summa annetuseks heategevusfondile. Olen kindel, et tuleb suurejooneline ja atmosfäärne kogupereüritus, kuhu on oodatud absoluutselt kõik. Saa osa heategevuslikust jalgpallikohtumisest, kus aitame üheskoos Eesti lapsi. Kohtume 4. juulil A. Le Coq Arenal!“

Tee oma pakkumine SIIT ning aitame üheskoos abivajajaid. Kui oksjonil osaleda ei taha, aga tahad siiski oma õla alla panna - tule mängule ning 50% piletitulust läheb heategevuseks.

Mängu piletid müügil Piletitaskus.