Nets saab 27-aastase ja 198 cm pikkuse Bridgesi eest Knicksilt viis draft’i esimese ringi valikut (neli Knicksi oma ja ühe Milwaukee Bucksi oma) ja NBA-karjääri loojangul oleva 35-aastase horvaadi Bojan Bogdanovici.

Lõppenud hooajal idakonverentsi poolfinaalis Indiana Pacersile kaotanud Knicks loodab järgnevatel hooaegadel kaugele jõuda. Kokkumänguga ei tohiks probleeme tekkida, sest Knicksi tuumikusse kuuluvad Jalen Brunson, Donte DiVincenzo, Josh Hart ja Bridges mängisid 2016. aastal NCAA meistriks tulnud Villanova ülikooli võistkonnas.

Lisaks kuulub Knicksi kolmel korral NBA Tähtede mängule valitud Julius Randle ja tiim soovib endale jätta ka poole hooaja pealt Toronto Raptorsist hangitud OG Anunoby. Põhitsentriks tõusnud Isaiah Hartensteini hoidmine muutub ESPN-i andmetel palgapiirangute tõttu keeruliseks.

Bridges viskas Netsi eest lõppenud hooajal keskmiselt 19,6 punkti, võttis 4,5 lauapalli ja andis 3,6 söötu. Kuni viimaste hooaegadeni oli tema suurimaks trumbiks aga kaitsemäng.

2023. aastal kuulus Bridges sarnaselt Brunsoni ja Hartiga USA koondisesse, mis sai MM-il neljanda koha. Pariisi olümpiatiimi neid ei arvatud. MM-i tiimist pääsesid ainsana tosina sekka Anthony Edwards (Minnesota Timberwolves) ja Tyrese Haliburton (Indiana Pacers).