Ogier ja tema kaardilugeja Vincent Landais sattusid avariisse Poola ralli 10. ja 14. kiiruskatsega tutvudes. Kiirabikopterid viisid haiglasse nii Ogier’ kui ka teist autot juhtinud naise. Mõlema auto kaasreisijad toimetati sündmuspaigalt minema kiirabiautos.

Kui veel lõuna ajal ei osanud meeskonna tiimipealik Jari-Matti Latvala öelda, kas prantslane saab Poola rallil kaasa lüüa, siis nüüd saabus teade, et kaheksakordne maailmameister neljapäeval starti ei tule.

„Kõikidele õnnetusse sattunud isikutele on tehtud uuringud, mis tõsisemaid vigastusi ei tuvastanud. Kui Landasi sai haiglast välja, siis Ogier jääb ööseks arstide järelvalve alla ega saa Poola rallil startida. Kõigi meeskonnaliikmete turvalisus ja heaolu on meie suurim prioriteet,“ teatas rallitiim sotsiaalmeedias.

Ogier’ kõrval on Toyota Poola ralliks üles andnud ka Elfyn Evansi ja Takamoto Katsuta. WRC2 klassis sõidavad Toyota Yaris Rally2 autoga Sami Pajari, Roope Korhonen ja Georg Linnamäe. Toyota lisas et, käivad arutlused, kas ja kes legendaarset prantslast Poolas asendab.