„Viimastel aastatel on kahjuks mitu pikaajalist noort fänni lahkunud klubi kogukonnast raske haiguse tõttu. Need kaotused on meile väga valusad, mistõttu on laste võitlemine raskete haigustega kogu klubile eriti südamelähedane. Meie fännid on meie jaoks palju enamat kui lihtsalt pealtvaatajad – nad on meie pere, meie toetajad ja inspiratsioon,“ teatas FCI Levadia pressiteates.

FCI Levadia kogukonnajuht Lauri Välja: „Kutsun kõiki inimesi kohtumisele, et teha koos head ja koguda võimalikult suur summa annetuseks heategevusfondile. Olen kindel, et tuleb suurejooneline ja atmosfäärne kogupereüritus, kuhu on oodatud absoluutselt kõik. Saa osa heategevuslikust jalgpallikohtumisest, kus aitame üheskoos Eesti lapsi. Kohtume 4. juulil A. Le Coq Arenal!“

„Eesootav mäng on suurepärane võimalus ühendada jõud ja tulla kokku ühise eesmärgi nimel. See on rohkem kui lihtsalt jalgpallimäng – see on ühtsuse ja hoolivuse väljendus, mis tuletab meelde toetada üksteist raskel ajal. Kutsume kõiki osalema, et saaksime üheskoos panustada maailma paremaks muutmisele. Tule 4. juulil 101. Tallinna derbile ja näita, kui ühtehoidev on Eesti kogukond ja kui palju suudame koos saavutada,“ lisas klubi.

Heategevusfond Minu Unistuste Päev aitab raskelt ja krooniliselt haigetel lastel täita nende unistusi. Ka väikse unistuse täitmine võib lapsele süstida lisaenergiat ja motivatsiooni haigusest paranemiseks.

„Meie fond tegutseb juba 13 aastat. Tegeleme lastega nii haiglas kui ka väljaspool seda, et kinkida neile rõõmu, usku, lootust ja tuua tavalisse päeva erilisust ja päikest,“ sõnas Minu Unistuste Päeva tegevjuht Margarita Ingel.

„Akselil on ajukasvaja. Tal avastati see kolm aastat tagasi. Esimese raviga oli lootus, et saime võitu. Pool aastat ja natuke peale saime teha igasuguseid tegevusi ja sai ka trenni minna, aga eelmisel sügisel avastati, et haigus on tagasi. Nüüd saab ta taas keemiaravi,“ sõnas Akseli ema Hille.

„Minu meelest ta on olnud jalgpallifänn juba sünnist saati. Ta on alati õue tahtnud jalkapalli kaasa võtta ja mängida. Kui ta sai eelmisel sügisel jalkatrenni minna, siis see üürike aeg, mis ta käis seal enne haiguse tagasitulekut - ta nautis igat trenni. Kui me siiamaani sõidame trennikohast mööda, siis ta alati küsib: „Millal ma saan tagasi minna? See on minu trennikoht!“ Ta igatseb väga koos teistega jalgpalli mängimist - see on alati tema lemmiktegevus olnud,“ avaldas poisi ema.

„Meil on väga hea meel, et koostöös Levadiaga saame kinkida väiksele jalgpallurile toredaid emotsioone,“ lisas Margarita Ingel.

Kui palju annetab FCI Levadia piletitulust fondile?Eelmüügis on nii sooduspiletid, mis maksavad 5 eurot, ning täispiletid, mis maksavad 10 eurot. Levadia annetab sooduspileti müügist heategevuseks 2.50 eurot ning täispileti ostu korral läheb fondile 5 eurot. Eelmüügi pileti saab soetada Piletitasku veebilehelt ning mängupäeval on pääsmed saadaval piletikassas.

Lisaks tulevad oksjonile ka mitmete maailmastaaride originaalsed mängusärgid, mille kogu tulu läheb samuti heategevuseks. Oksjonil on Brasiilia superstaar Hulki originaalse mängusärk koos autogrammi ja tervitusvideoga, FC Barcelona ja Hispaania superstaari Pedri ning maailma parima naisjalgpalluri Aitana Bonmati autogrammidega särgid.