„Tean vaid nii palju, et toimus kokkupõrge teise autoga, peale mida viidi ta haiglasse kontrolli. Aga selles pole midagi alarmeerivat. Ma ei saa öelda midagi täpsemat. Sebastien on endiselt arstide hoole all,“ ütles Latvala Iltalehti vahendusel.

„Me pole veel ühtegi meditsiinilist teadet saanud,“ ei osanud Latvala öelda, kas Ogier saab neljapäeval algaval Poola rallil startida.

Toyotal on Ogier’ eemale jäämise korral ka varuplaan varrukast võtta, kuid soomlasest tiimijuht ei soovinud rohkem kaarte avada: „Meil on mõned ideed, kuid muutujaid on palju, mistõttu ma ei saa nende kohta midagi enamat praegu öelda.“

Ogier’ kõrval on Toyota Poola ralliks üles andnud ka Elfyn Evansi ja Takamoto Katsuta. WRC2 klassis sõidavad Toyota Yaris Rally2 autoga Sami Pajari, Roope Korhonen ja Georg Linnamäe.

Ogier ja tema kaardilugeja Vincent Landais sattusid avariisse Poola ralli 10. ja 14. kiiruskatsega tutvudes. Kiirabikopterid viisid haiglasse nii Ogier’ kui ka teist autot juhtinud naise. Mõlema auto kaasreisijad toimetati sündmuspaigalt minema kiirabiautos. Kõigil neljal inimesel kahtlustati selgroo- ja rindkerevigastusi.