Horvaatia edasipääsulootused purustas eile viimastel sekunditel Mattia Zaccagni, kes vormistas Itaaliale ülimalt vajaliku 1:1 viigi. B-alagrupi lõplik järjestus: Hispaania (9 punkti), Itaalia (4), Horvaatia (2), Albaania (1).

Mängujärgsel pressikonverentsil leidis aset ilus hetk, kui Itaalia ajakirjanik palus Modrićil mitte kunagi karjääri lõpetada.

„Tere õhtust, Luka, olen Itaalia ajakirjanik ja tahan sind tänada kõige eest, mis sa oled näidanud, mitte ainult täna, vaid läbi oma karjääri. Sa olid tippklassi mängija. Lõid värava, kuigi eksisid penaltil. Tahtsin lihtsalt öelda, et palun ära lõpeta kunagi mängimist, sest sa oled üks paremaid mängijaid, kelle mänge ma kunagi kommenteerinud olen. Aitäh sulle!“ ütles ajakirjanik, kes sai saalist aplausi.

Grazie!“ vastas Modrić silma pilgutades. „Tänan südamest nende ilusate sõnade eest! Tahaksin samuti igavesti mängida, kuid ilmselt tuleb kunagi aeg, kui pean putsad varna riputama. Ma ei tea, kaua veel mängin, kuid tänan nende sõnade eest. Grazie!“