Vormel 2 sarjas esimest täispikka hooaega tegev Hitechi sõitja on seni iga nädalavahetusega aina paremat kiirust näidanud. Kõige ehedamalt on see seni välja löönud kvalifikatsioonis, kus tulemused järjest paranevad.

Ajasõitudes oli tal eelmise nädala eel ette näidata 12., 10., 6., 8. ja 3. koht. Kataloonias võttis ta juba esimese kvalifikatsioonivõidu F2-s. Konkurents on seejuures eriti tihe. Jak Crawford kaotas talle kvalifikatsioonis vaid 0,002 ja Franco Colapinto 0,006 sekundiga.

Sprindisõidus jätkas Aron ilusat seeriat ehk ta on tänavu igal nädalavahetusel korra poodiumil lõpetanud. Sellist statistikat ühelgi konkurendil ette näidata pole. Laupäevase sõidu lõpetas ta küll esikolmikust väljas, aga reeglite vastu eksinud konkurentide ajakaristused tõstsid eestlase kolmandaks.

Pühapäeval jahtis Aron oma esimest võitu F2 sarjas. Väike möödaminek boksitaktikaga ja sõiduaps 16. ringil tähendasid, et sedapuhku tuli leppida neljanda kohaga. Mis aga põhiline, lähimate jälitajate Isack Hadjari (Campos Racing) ja Zane Maloneyga (Rodin Motorsport) edu kasvas. Aronil on kuue etapi järel koos 100 punkti, Hadjaril 91 ja hooaega kahe võiduga alustanud Maloneyl 75 silma.

Juba pühapäeva õhtul lendas Aron tagasi Inglismaale, kus hakkas valmistuma sel nädalavahetusel toimuvaks Austria GP-ks. Intervjuus Delfile rääkis sarja liider lähemalt Barcelona GP-st, esimese võidu jahtimisest ning senisest hooajast.

Paul Aron, päev on nüüd Hispaania sõitudest möödas. Kuidas viimased 24 tundi möödunud on?