Leedu resultatiivseim oli 17 punktiga Marius Grigonis. Deividas Sirvydis lisas 13, Ažuolas Tubelis 12 ja Tadas Sedekerskis 11 punkti.

Domantas Sabonis selles kohtumises veel kaasa ei teinud ja teine leedulaste NBA-mees Jonas Valanciunas jätab olümpiakvalifikatsiooniturniiri (ja selle eel olevad) mängud üldse vahele. Valanciunas on vabaagent ja soovib enne koondisega liitumist oma järgmise NBA-lepingu paika saada.

Sloveenia ridadest puudus liider Luka Doncic, kelle olümpia valikturniiril mängimine pole vigastuste tõttu samuti veel kindel. Küll tegi debüüdi Sloveenia uus kodustatud ameeriklane Josh Nebo, kelle arvele jäi 9 punkti ja 8 lauapalli. Sloveenia resultatiivseim oli Aleksej Nikolic 19 punktiga, Zoran Dragic ja Klemen Prepelic lisasid 18 punkti.

Leedu mängib Puerto Ricos peetaval kvalifikatsiooniturniiril, kus on ka Itaalia, Mehhiko, Puerto Rico, Elevandiluurannik ja Bahrein. Olümpiale pääseb vaid turniiri võitja. Sloveenia teeb kaasa Kreekas, Piraeuses toimuval turniirll, kus on ka Kreeka, Horvaatia, Dominikaani Vabariik ja Egiptus. Turniirid peetakse 2.-7. juulini.

Leedu koondis olümpiamängude valikturniiriks: Rokas Jokubaitis, Lukas Lekavicius, Marius Grigonis, Deividas Sirvydis, Tomas Dimša, Edgaras Ulanovas, Arnas Butkevicius, Mindaugas Kuzminskas, Tadas Sedekerskis, Ažuolas Tubelis, Domantas Sabonis, Donatas Motiejunas