Aron tegi hea stardi ning hoidis Crawfordi ees liidrikohta. Eestlane püsis esikohal kuni 11. ringini, mil ta boksis käis. Aron naasis rajale täpselt Crawfordi ette, kelle masina rehvid olid aga tänu varasemale boksipeatusele paremini üles soojenenud ning ta sai eestlasest mööda.

Crawford ja Aron sõitsid tol hetkel esikümne lõpus, aga kuna ees oli sisuliselt kõikidel meestel vaja veel kohustuslik boksipeatus teha, käis just nende vahel virtuaalselt heitlus esikoha nimel. Seda kuni 16. ringini, kus Aronil läks üks kurv veidi pikaks ning ta langes mitu kohta.

Pärast paari möödasõitu ja konkurentide boksipeatusi kerkis Aron kolmandaks. Viis ringi enne lõppu sai temast mööda Juan Manuel Corra. Nii lõpetas eestlane sõidu neljandal kohal. Etapi võitis Crawford, kellele järgnesid Franco Colapinto, Correa ja Aron.

Üldarvestuses kasvatas Aron aga edu, sest tema lähimad jälitajad Isack Hadjar ja Zane Maloney said täna vastavalt viienda ja kaheksanda koha. Aronil on koos 100 punkti. Hadjar on teine (91 p) ja Maloney kolmas (73 p).

F2 hooaeg jätkub juba järgmisel nädalal Austrias Red Bull ringrajal.

Esmaspäeval salvestame ka uue vormelipodcasti „Ringiga ees“ saate. Küsimusi saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee