Mõlemad meeskonnad vajasid mängust võitu, kuna nii Austria, kui ka Poola alustasid turniiri kaotusega.

Mäng algas austerlaste taktikepi all. Punastes särkides mänginud meeskond pääses juba üheksandal minutil juhtima, kui Philip Mwene tsenderduse järel lõi palli peaga ristnurka Gernot Trauner. Poola suutis aga avapoolajal mängu viigistada, kui trahvikastis kukkus pall hästi Krzysztof Piatekile ette, mille järel mees palli ilusti väravavahist mööda lõi.

Teisel poolajal sai Austria taas oma mängu käima. Väravani jõuti viimaks 66. minutil, kui Alexander Prassi pikk pall leidis Christoph Baumgartneri, kes palli kliiniliselt Wojech Szczesny selja taha paigutas. 78. minutil sündis ka austerlaste kolmas. Üks-ühele olukorras võttis poolakate puurilukk maha Marco Arnautovici. Viimane lõi ka penalti, mis maandus kindlalt postide vahele.

Poola viimastel minutitel korraliku survet peale ei saanudki ning mäng lõppes Austria võiduga.

Kuigi Poolast suurt midagi enne turniiri ei loodetud, siis avamäng Hollandi vastu tõestas meile vastupidist. Tugevas koosseisus mänginud Hollandil oli Poolaga selgeid raskusi, sest mäng suudeti võita alles viimaste minutite väravast.

Poola tugevusi on raske ette ennustada. Üheks šansiks võivad olla standardolukorrad, kust nad ka oranje vastu värava lõid. Lisaks on koosseisus tagasi üks maailma parimaid ründajaid, meeskonna liider Robert Lewandowski.

Austria mäng Prantsusmaa vastu lubab neile selles mängus kerget favoriidikoormat ennustada. Nad suutsid avamängus palli kahekordsetest maailmameistritest rohkem vallata, kuid väravaolukordade tekitamine oli neile liiga suureks ampsuks. Samas ei tohi alahinnata ka nende kaitsemängu, kuna prantslased suutsid neile lüüa vaid ühe värava ning ka selle lõid austerlased ise enda võrku.

Delfi toob mängu lugejateni otseblogi vahendusel.