See on meie jaoks tüüpiline, et pääseme viimasel hetkel. Usun, et lõpuks oli tegu õiglase tulemusega. Kumbki meeskond polnud teisest parem. Meil oli piisavalt võimalusi, et Aleksandar Mitrovići kaudu vähemalt üks värav lüüa, kuid samas me polnud täna piisavalt head, et mitte endale väravat lasta. Sloveenia oli meist täna taktikaliselt parem, kuid meie koondises on rohkem talenti, mistõttu kujunes tänane mäng nii võrdseks.

Sloveenia turniiri mõlemad väravad on tulnud äärekaitsjatelt. Esimene värav Taani vastu sündis nurgalöögijärgsest olukorrast. Sloveenia tänane värav oli tüüpiline vasturünnak ning mõlemad äärekaitsjad lülitusid palli võitmisel rünnakuga. See tundus nende puhul loomulik, sest ka positsioonirünnakutel hoidis Sloveenia äärekaitsjaid kõrgemal, eriti vasakul äärel, kus nende vasak äärepoolkaitsja Jan Mlakar tuli äärest rohkem keskele. Serbia oli kaitsefaasis raskustes, sest Sloveenia äärekaitsjatel oli meie 5-2-3 formatsiooni vastu palju vaba ruumi. Nad on Sloveenia mängujoonises väga olulised mitte ainult väravate puhul, vaid ka rünnaku ülesehitustel, et jõuda vastase viimase kolmandikuni.

Serbia turniiri esimene värav tuli üleminutite nurgalöögist. Arvan, et me oleme hädas organiseeritud vastaste vastu. Tean natuke Sloveenia peatreener Matjaž Keki Horvaatiast, kus ta võitis Rijeka HNKga meistritiitli. See on suur saavutus, arvestades, et Horvaatias mängib selline suurklubi nagu Zagrebi Dinamo. Ta võitis Horvaatias meistritiitli samasuguse mängustiiliga: väga organiseeritud ja kompaktse 4-4-2 formatsiooniga. Nad surusid meid äärtele, kus nad tegid head pressingut.

Meie plaan on liiga ilmselge: sööta pall äärtele, ning seejärel tsenderdada kasti Mitrovićile. Peale selle idee ma ei näinud teisi organiseeritud ja planeeritud rünnakuid, et vastasele ohtu kujutada. Kuigi Mitrović on suur mees, meie parim väravalööja läbi aegade, ning peame teda ühe oma tugevusena kasutama, siis nii täna kui terve turniir oleme rünnates olnud liiga ühekülgsed ja ilmselged. Meie senine üks punkt ei ole minu jaoks üllatus, sest ma ei eeldanud punkte Inglismaa vastu. Kui aus olla, siis ma isegi ei uskunud, et kaotame ainult ühe väravaga. Olime väljakul paremad kui eeldasin. Serbia meedia rääkis tänase mängu eel võidust, aga ma olin murelik, sest mängisime hea meeskonna vastu.

Minu jaoks see pole üllatus, et Sloveenia on seni soliidselt esinenud. Kui sul on Jan Oblaki isikus üks Euroopa parimaid väravavahte, siis sul on võimalus vastaseid üllatada. Neil on ka keskväljal kaks talendikat meest ning rünnakul üks Euroopa parimaid ründajaid Benjamin Šeško, kes tegi Leipzigis väga hea hooaja ning keda tahavad endale väga paljud klubid. Sloveenia ei tee rünnakul midagi erilist, kuid nad on efektiivsed. Ma arvan, et alagrupi viimases kohtumises on inglased nende vastu selged soosikud ja kui sloveenid kaotavad viimase mängu, siis kahe punktiga on väga raske edasi saada. Kui aus olla, siis ma näen neid edasi pääsemas ainult juhul, kui Inglismaa täna võidab Taanit ja kindlustab alagrupi esikoha ning paneb viimases alagrupimängus platsile teise koosseisu.

Tõenäoliselt on meie ainuke võimalus edasi pääseda, olles üks neljast parimast kolmanda koha meeskonnast. Peame kaitsefaasis olema Taani vastu palju paremad, sest nad on rünnakul üks paremini organiseeritud meeskondi tervel turniiril. Taani juhendaja Kasper Hjumland on väga hea peatreener, kes on selle meeskonna juures olnud juba pikka aega. Me oleme vastastele andnud väga palju ruumi liinide vahel. Meie kaitsev poolkaitsja on nii palju oma positsioonilt välja astunud, jättes enda selja taha palju vaba ruumi, mida Christian Eriksen hakkab 100% ära kasutama. Kui me ei paranda oma kaitsevigu, siis kardan, et kaotame ka selle mängu. Kui me kuidagi suudame kaitses olla stabiilsemad, siis meil on head võimalused see mäng võita. Kõik oleneb stabiilsusest kaitses ning kuidas suudame vasturünnakuid kaitsta, sest see on olnud meie jaoks väga suur probleem.