Meestest teenis kõrgeima asetuse Kusti Nõlvak, kes mängib sedapuhku oma noorema venna Karl Stammiga. Teise asetuse said tänavu palju juba MK-karussellis tiirelnud Dmitri Korotkov ja Kloogaranna turniiri peakorraldaja Urmas Piik. Meeste turniiril osaleb kokku 30 paari: 21 Eestist, 7 Lätist, 1 Leedust ja 1 Ukrainast.Naiste turniiril omavad parimat asetust värskelt Futuresi MK-etapil esmakordselt poodiumile jõudnud Eva Liisa Kuivonen ja Liisa-Lotta Jürgenson. Mullu Eesti suvise karikasarja üldarvestuse võitnud Maret Kuuse ja Laura Liisa Maiste said seitsmenda asetuse. Kokku teeb naistel kaasa 23 paari: 16 Eestist, 3 Lätist, 3 Leedust ning 1 Ukrainast.

Võistlus algab neljapäeval kell 11 naiste ja kell 12 meeste kvalifikatsiooniga. Meeste põhiturniiri algusajaks on kell 17.00, naiste põhiturniir algab reede hommikul. Kokku pääseb põhitabelisse meeste 24 ja naistel 16 paari. Turniiri korraldab koostöös Eesti võrkpalliliiduga Beach44, kes teeb Kloogaranda korraliku võistluskeskuse, kuhu kuuluvad muuhulgas ka Vollekohvik, kokteilibaar, M.V.Wooli kalakohvik kui ka sauna- ja lasteala. Pealtvaatajatele on üritus tasuta.

Delfis näeb neljapäeval ja reedel otsepilti kahelt esimeselt väljakult. Laupäevasel finaalipäeval jõuavad mängud vollesõpradeni aga suure otseülekande kaudu, põhikommentaatoriks Martin Kukk ja stuudiot teeb mängude vahel Mihkel Uiboleht. Laupäevane ülekanne on nähtav Delfi Kogupaketi tellijatele.

1. väljak:

2. väljak: