Päev pärast triumfi selgitas 35-aastane Mazzulla USA spordisaates „Pardon My Take“, et vigastus juhtus märtsis pärast kaotust Atlanta Hawksile. Suure võistluskunstide entusiastina otsustas Mazzulla auru välja lasta jiu-jitsu abil.

„Nii juhtub, kui põhihooajal mänge kaotad. Pärast mängu Atlantaga läksin mattidele ja karistasin ennast. Lasin ennast nii palju väänata, et lõpuks ei pidanud mu keha enam vastu. Põlv rebenes,“ rääkis juhendaja.

Hoolimata valust leidis Mazzulla, et tegu oli suurepärase kogemusega. „Mind oli vaja kuus tundi ravida, et saaksin järgmises mängus ilma suurema lonkamiseta hakkama. Alguses ei suutnud ma kõndidagi. See pani mind võitlema, ma ei saanud lõdvaks lasta. Pidin pidevalt treenima ja füsioteraapias käima. See oli imeline. Mõtlesin, et äkki peaksin edaspidi igal hooajal umbes Tähtede mängu paiku (tavaliselt veebruari keskel - A.K.) vigastada saama.“

„Minu fookus läks palju teravamaks. Pidin kõndima aeglasemalt, ma ei saanud teatud liigutusi teha. Olen tänulik, et see vigastus juhtus. Aga igatsen juba matte,“ lisas ta.