Nõmme Kalju oli koduväljakul 2:0 üle mullusest pronksitiimist Tallinna Kalevist. Mõlemad väravad jäid Kalju ründaja Promise Davidi arvele. Esimest korda skooris Kanada jalgpallur 7. ja teist korda 55. minutil. Promise’i arvel on meistriliiga edukaimana nüüd 14 väravat, teist kohta hoiab FC Flora ründaja Mark Anders Lepik.

Paide jäi kodus 0:1 alla Pärnu Vaprusele. Viimasest viiest meistriliiga kohtumisest on Paide võitnud vaid ühe. Pikalt viigiseisus olnud mängu saatuse otsustas esimesel üleminutil Pärnu keskkaitsja Magnus Villota.

Paide peatreener Ivan Stojkovic ütles Soccernet TV otseülekandes, et õige pea on oodata muutusi, sest samamoodi jätkata ei saa. „Tuleb langetada suuri otsuseid. Näis, millised need otsused olema saavad, aga need saavad olema suured. Ja väga kiiresti.“ Kas need otsused puudutavad mängijaid? „Mitte ilmtingimata. See võib puudutada kedagi, kes ei ole mängija,“ vastas ta napilt.

Nõmme Kalju on 16 mänguga kogunud 32 punkti. Sama punktiarv on ka Floral, aga Kaljul on üks mängu varuks. 18 mängu pidanud Paide on 28 punktiga neljas.

Tabeliseis: