Mbappé sai tõsise trauma, kui lendas teisel poolajal näoga vastu Austria kaitsja Kevin Danso õlga. Pärast tohterdamist naasis prantslane korraks platsile, kuid vaid selleks, et lasta end koheselt välja vahetada.

Hiljem viidi ründaja haiglasse, kus tal diagnoositi ninaluumurd.

Prantslaste peatreener Didier Deschamps ei osanud mängujärgsel pressikonverentsil veel öelda, kui tõsine trauma Mbappé sai, kuid kinnitas, et ründetäht tundis end väga kehvasti.

Prantsusmaa jalgpalliliit teatas hiljem, et Mbappé peab turniiri ülejäänud mängud pidama näomaskiga. Ta vajab küll operatsiooni, kuid see lükatakse hetkel edasi.

„Kylian Mbappé sai sel esmaspäeval Düsseldorfis Austria-Prantsusmaa matši teisel poolajal ninaluumurru,“ seisis alaliidu teates. „Prantsusmaa koondise kapteni eest hoolitsesid esmalt meditsiinipersonal ja arst Franck Le Gall, kes diagnoosis ninaluumurru. Diagnoos kinnitati radioloogiliste uuringute käigus Düsseldorfi haiglas. Kylian Mbappé naasis seejärel Prantsusmaa koondise baaslaagrisse. Ta läheb lähipäevil ravile, kuid operatsiooni koheselt ei tehta.“

Prantsuse meedias spekuleeritakse, et ilmselt Mbappé alagrupiturniiril rohkem ei mängi. Reedel on prantslased vastamisi Hollandiga.