Lidl kuulutas konkursi Lidl Kids Team liikmete leidmiseks välja tänavu märtsis. Konkursil said osaleda lapsed vanuses 6-10 aastat sõltumata nende soost, päritolust või füüsilistest või vaimsetest võimetest. Eestist kandideeris rohkem kui 4000 last.

Eesti Lidl Kids Team’i liikmed on:

Sten (Peetri)

Kaspar (Tiskre)

Helena Lovisa (Tallinn)

Sebastian (Tallinn)

Birgit (Tallinn)

Nikita (Narva)

Artur (Tallinn)

Charlotte (Kiili)

Oskar (Sõmeru)

Kärt (Viru-Jaagupi)

Hanna Loore (Tallinn)

„Meil on ütlemata hea meel, et oleme Eesti jalgpallilaste tiimi kokku saanud. Need 11 last pakatavad energiast ja positiivsusest ning nendele erakordse kogemuse pakkumine on Lidlile ainult rõõmuks. Loodame, et nende kogemus Saksamaal jääb terveks eluks meelde ja usume, et kogu Eesti jälgib Lidli jalgpallilaste seiklust,“ ütles Lidl Eesti turundusstrateegia projektijuht Maarika Müür pressiteate vahendusel.

Õnnelikele võitjatele ja nende vanematele tuli võit suure üllatuse ja suurepärase uudisena. „Laps oli väga õnnelik ja jooksis rõõmust ringi!“ ütles üks õnnelik lapsevanem.

Võitjate hulka kuulub tulihingelisi jalgpallifänne, kes igapäevaselt tulemusi jälgivad, kui ka neid, kellel on lihtsalt väga hea meel Saksamaale reisida.

„Suur tänu Lidl meeskonnale, et annate võimaluse mälestuseks, millest saab üks parimaid isa-poja üritusi. See on mälestus, mida ma saan pojaga meenutada elu lõpuni,“ tänas teine lapsevanem.

Konkursi võitjad ei võida ainult võimalust olla ühe mängija saatja, vaid lisaks katab Lidl kõik nii lapse kui vanema reisikulud Saksamaale sõiduks ja kohapeal.

Eesti lapsed jooksevad väljakule 29. juunil Berliinis, kui kohtuvad A-alagrupi ja B-alagrupi teise koha saajad. Reisiga kaasneb lõbus programm, mis on täis põnevaid ja õpetlikke kohalikke elamusi.