Juuni alguses raskelt haigestunud eksjalgpalluri lahkumist kinnitasid täna nii Arsenal kui Everton.

„Kõik meie klubis on muserdatud, kui saime teada, et meie endine armastatud ründaja Kevin Campbell suri pärast lühikest haigust,“ seisab Arsenali paar tundi tagasi tehtud avalduses. „Kõik klubis jumaldasid Kevinit. Me kõik mõtleme sel raskel hetkel tema sõpradele ja perele. Puhka rahus, Kevin.“

Everton teatas oma pressiavalduses: „Kõik inimesed Evertoni klubis on sügavalt kurvad meie endise ründaja Kevin Campbelli surma pärast 54-aastaselt. Ta polnud mitte üksnes Goodison Parki tõeline kangelane ja Inglise mängu ikoon, vaid ka uskumatu inimene – seda teavad kõik, kes temaga kunagi kohtusid. RIP, Super Kev.“

Campbell lõi karjääri jooksul kaheksa klubi eest kokku 542 kohtumisega 148 väravat. Ta võitis Arsenaliga neli suurt karikat - sealhulgas Inglismaa meistritiitli (1991) ja Euroopa karikavõitjate karikasarja 1994) - ning mängis ka Evertoni, Leyton Orienti, Leicesteri, Nottingham Foresti, Trabzonspori, West Bromwichi ja Cardiffi eest.

Campbell tegi Arsenalis debüüdi 1988. aastal. Ta esindas Londoni tippklubi kuni 1995. aastani ja lõi meeskonna eest 46 väravat. Pärast Arsenali esindas ta Inglismaal Nottingham Foresti, Evertoni ja West Bromwichi meeskondi. Jalgpallurikarjääri lõpetamise järel töötas Campbell teleeksperdina näiteks Sky Sportsis.

„Kevin Campbell oli suurepärane ründaja ja fännide lemmik kõikjal, kus ta mängis. Viimasel ajal oli ta Sky Sportsis meie kõigi jaoks tõeline sõber ja kolleeg,“ teatas Sky News oma järelehüüdes.

Campbell oli viimased kaks nädalat haiglaravil, surma täpset põhjust ei ole avalikustatud.

Jaga
Kommentaarid