Hiiu staadionil toimunud kohtumises oli lõpuvile järel pettunumaks pooleks Kalju. 84. minutil saatis Alex Matthias Tamm palli võrku, kuid peakohtunik tühistas tabamuse. Eelnevas olukorras oli Flora väravavaht Kristen Lapa kukkunud selja peale. Samas kukkus ta enda hüppe tõttu ning ükski Kalju mängija teda ei seganud.

„Minu hinnang on, et meilt võeti värav ära. Kui kohtunik juba vilistab, siis ei saa aga olukorda enam tagasi võtta,“ sõnas Tamm kohtumise järel ETV eetris.

Kalju peatreeneri Nikita Andrejevi sõnul tegid tema hoolealused hea esituse. „Meie poolt oli hea mäng. Esimese 15 minutiga andsime Florale enesekindlust, kuid seejärel saime mängu enda kontrolli alla,“ sõnas Andrejev.

Samal ajal kirjutas tabelisse suureskoorilise võidu Paide Linnameeskond, kes alistas võõrsil Tallinna Kalevi 5:2.

Paide asus 4. minutil Karl Mööli tabamusest juhtima. 23. minutil viigistas Martin Tomberg seisu ja 34. minutil viis Vadim Mihhailov kodumeeskonna juhtima.

Paide jõudis viigini tänu Siim Lutsu 40. minuti väravale ning 73. minutil viis Henrik Ojamaa taas Paide juba juhtima. Lõppseisu vormistasid Kristofer Piht teisel ja Luts kuuendal üleminutil.

Turniiritabelis on esikohal FCI Levadia 39 punktiga (mängitud 16 mängu), teine on Flora 32-ga (17 mängu), kolmas Kalju 29-ga (15 mängu) ja neljas Paide 28-ga (17 mängu). Kalev on kuuendal positsioonil 16 punktiga (17 mängu).