Inglismaa esiliigas tänavu 13. koha saanud Milwallis esiväravavahi rolli kandnud Sarkic kuulus lisaks ka Montenegro koondisesse. Seejuures kaitses Sarkic alles 5. juunil Montenegro koondise väravat kohtumises Belgiaga.

Sarkic viibis sel nädalal koos sõpradega Montenegro rannikulinnas Budvas, kus ta külastas reede õhtul sõpradega restorani. Laupäeva hommikul hakkas väravavahil aga halb ning ta suri kohaliku aja järgi umbes kell 6.30. Sündmuskohale kutsuti koheselt ka kiirabi, kuid neil ei õnnestunud jalgpallurit päästa.

Kohalik politsei on praeguseks sündmuskohal ning alustatud on uurimist. Montenegro meediast tulnud teadete kohaselt põhjustas Sarkici surma terviserike, kuid täpsemaid detaile ei ole seni avaldatud.

Sarkic sündis 1997. aastal Inglismaal. Toona elas seal kogu tema pere, kuna tema isa Bojan Sarkic töötas Inglismaal diplomaadina. Rahvusvahelisel tasemel esindas Sarkic aga Montenegro koondist, kelle ridades ta sai kirja üheksa matši.

Inglismaa esiliigas pidas ta lõppenud hooajal Millwalli eest 32 kohtumist. Eelnevalt on ta kuulunud veel Wolverhampton Wanderersi, Birmingham City ja Stoke City ridadesse.