Päeva esimeses kohtumises läksid omavahel vastamisi eile G2 alistanud Vitality ning Natus Vincerele kaotanud Robin „ropz“ Kooli meeskond FaZe Clan. Eestlase leivaisa alustas kohtumist suurepärase mänguga, kui kaardil Inferno alistati vastased seisuga 13:4, võites alates 1:4 maha jäämisest kõik järgmised 12 mänguvooru.

Samasugust hoogu ei suudetud aga järgmisesse mängu üle viia ning Vitality viis kohtumise 13:10 võiduga viigiseisu. Kolmandas mängus ei leidnud FaZe enam prantslaste vastu ühtegi vastust ning seisuga 6:13 kaotati seeria 1:2 ning lõppes hea hooga alanud kevadhooaeg.

Võitjameeskonna poolt näitas parimat esitust iisraellane Shahar „flameZ“ Shushan, kes mängis võtmerolli Vitality mugavas võidus viimasel kaardil. FaZe’i poolt näitas parimat mängu lätlane Helvijs „broky“ Saukants, Kool tegi tugeva esituse avamängus, kuid järgnevates mängudes samasugust hoogu ei leidnud ning lõpetas seeria reitinguga 1.02.

Wembley areeni publiku ees peetav BLAST Premier Spring Finals turniir saab lõpplahenduse sel pühapäeval kell 17.00 algava viiemängulise finaaliga, homme kell 18 algavates poolfinaalides lähevad omavahel vastamisi Vitality ja Spirit ning Natus Vincere ja tänase Astralise ja Virtus.pro vahelise veerandfinaali võitja.

FaZe’i näeb pärast suvepuhkust taas võistlustules 17. juulil Saudi-Araabias algavatel e-spordi maailmakarikavõistlustel.