Läti korvpallistaari kimbutab haruldane kõõlusevigastus, mille sai ta 105:98 võiduga lõppenud kolmanda mängu lõppfaasis Dallas Mavericksi vastu, kirjutab the Guardian. Meeskonna sõnul ei ole vigastus küll tõsine, kuid võib tähendada, et järgmises mängus meie lõunanaaber platsile ei saa.

Keskmängijat kimbutab rebend koes, mis kõõluseid paigal hoiab. Boston Celtics teatas aga, et viimane ei ole seotud parema säärelihase venitusega, mis jättis keskmängija kümnest järjestikusest play-off mängust eemale.

„Me ei jäta ta olulise tõttu seda otsust tema hooleks,“ kommenteeris Celticsi peatreener Joe Mazzulla. „Ta teeb kõik endast oleneva, et mänguks valmis olla.“

Meeskonna mängijate arvates on Porzingise roll tiimis hindamatu. „Kui ta mängib, oleme palju parem meeskond,“ rääkis meeskonna liider Jayson Tatum. Läti tähtmängija on play-offides kogunud keskmiselt 13 ja pool punkti ning viis lauapalli.

Celtics juhib nelja võiduni peetavat finaalseeriat 3:0. Bostoni võidu korral võib seeria lõppeda juba täna öösel vastu homset.