„Ma olen ehmatavalt rahul. Ma tõesti ei arvanud, et me saame sellise asjaga nii kiiresti valmis. Usun, et me häbisse küll ei jää,“ märkis TV3 spordiosakonna juht Kalev Kruus.

Nagu igale endast lugupidavale jalgpallistuudiole kohane, on mõlemas meediamajas kasutusel ka interaktiivne taktikalaud. Delfi lugeja näeb antud uudislõigust, millistel ekraanidel televaatajale poolajapausidel, mängu eel ja järel mängu peensusi tutvustama hakatakse.

TV3 ja TV6 stuudio juhid on Kalev Kruus ja Karl-Johannes Kõiv. Meeskonnas on veel Sander Jürjens, Joel Indermitte, Tarmo Kink, Vjatšeslav Zahovaiko, Risto Sarapik ja Gert Kams.

ETV jalgpallistuudiot juhivad Aet Süvari, Tarmo Tiisler, Debora Saarnak ja Alvar Tiisler. Tänast avamängu kommenteerivad Alvar Tiisler ja Markus Jürgenson. Turniiri jooksul kohtab kommentaatoripuldis veel ERR-i sporditoimetuse ajakirjanikke Kristjan Kalkunit, Tarmo Tiislerit, Alvar Tiislerit ja Ivar Lepikut, koos nendega asjatundjaid Marko Lelovit, Marti Pähna, Aivar Pohlakut, Marko Pärnpuud, Joel-Rasmus Remmelit, Mihkel Uibolehte ja Markus Jürgensoni. ETV stuudioekspertidena teevad mänguanalüüse Indrek Zelinski, Rimo Hunt, Marek Lemsalu ning stuudiokülalisteks on lubatud tuua hulk jalgpalliga seotud endiseid ja praeguseid mängijaid.

Vaata videot!