Maailma kõige kuulsam vabavõitleja käis viimati ringis 2021. aastal ning nüüd oli õhus suur võimalus, et ta naaseb nelja aasta pikkuse pausi järel UFC-sse. McGregori vastasena pidi ringi astuma Michael Chandler.

Eesti aja järgi ööl vastu reedet teatas aga UFC boss Dana White Instagramis, et McGregor on vigastatud ja ta ei osale UFC 303 peamatšis.

„Olen taas siin... Conor McGregor ei osale UFC 303 võitlusõhtul vigastuse tõttu,“ teatas White napilt ja avaldas seejärel uue peamatši. Seejuures ei täpsustanud White McGregori trauma iseloomu.

Fännid arvasid juba mõnda aega, et McGregor loobub UFC 303 võitlusõhtul osalemisest. Alles hiljuti nähti teda Dublinis metsikult pidutsemas ja seejärel läksid juba liikvele jutud, et iirlane loobub tippmatšist.

UFC 3030 peamatšiks on nüüd poolraskekaalu tiitliheitlus brasiillase Alex Pereira ja tšehhi Jiří Procházka vahel. Meistrina astub ringi Pereira.

Praeguse seisuga ei ole teada, kas McGregori ja Chandleri matšile leitakse uus toimumisaeg või mitte. McGregor võitles viimati 2021. aasta 10. juulil, kui ta kaotas Dustin Poirerile. Toonane matš lõppes mäletatavasti McGregori jaoks jalaluu murdmisega. Profikarjääri jooksul on McGregor teeninud 22 võitu ja saanud kuus kaotust. Oma tippajal oli McGregor nii sulg- kui ka kergekaalu maailmameister.