41-aastane Terzic tüüris Borussia tänavu meistrite liiga finaali, kus kaotati 0:2 Madridi Realile. Neljapäeval avaldas klubi, et viimased paar hooaeg võistkonda juhendanud Terzic otsustas ameti maha panna.

Tuntud vutiajakirjaniku Fabrizio Romano andmetel on peamiseks kandidaadiks juhendaja kohale 35-aastane Nuri Sahin. Itaallane vahendas, et osapooled peavad juba läbirääkimisi ning mõlemad leerid on edasisest koostööst väga huvitatud.

Saksamaal sündinud türklane kasvas üles just Dortmundi akadeemias. 2011. aastal siirdus ta Madridi Reali, kus sai kirja vaid kümme mängu. Vahepeal nii Liverpoolis kui Borussias laenul käinud Sahin naases Dortmundi klubisse aastateks 2014-2018. Türgi koondises 52 mängu kirja saanud Sahini viimaseks klubiks jäi Antalyaspor.

Mängijakarjääri kõrvalt hakkas Sahin üsna varakult ka treeneriks õppima. 2021. aasta oktoobris oli Sahin veel Antalyasporis mängija, kui talle klubis peatreeneri kohta pakuti. Sahin võttis selle vastu ning lõpetas õige pea mängijakarjääri.

Ta juhendas Türgi klubi 2023. aasta lõpuni, saldoks jäi 99 mänguga 44 võitu, 19 viiki ja 31 kaotust. Tänavu 1. jaanuaril sai temast Dortmundi abitreener just Terzici kõrval.