Päeva avamängus läksid esimese veerandfinaalkoha nimel võitlema eile FaZe’ile 0:2 kaotanud SAW ning sama skooriga Natus Vincerele kaotanud Astralis. Meeskondade klassivahe oli silmnähtav ning Astralis võttis kaotajateringi kohtumises portugallaste üle kindla 2:0 (13:6, 13:3) võidu.

Järgnenud lahing FaZe’i ja Natus Vincere vahel kujunes tõeliseks trilleriks. Avamängu kaardil Dust2 5:13 kaotanud FaZe suutis järgmises mängus tagasi tulla, viies kohtumise 13:9 võidu järel viimase kaardini. Eestlase Robin Kooli kodumeeskond suutis kevadise Majori võitja vastu eelnevast mängust saadud head hoogu edasi kanda ning juhtis mängu ühel hetkel 7:0, kuid Natus Vincere näitas tugevat vastupanu ning suutis skoori ümber pöörata, võites viimase kaardi seisuga 13:10 ning teenides endale koha otse poolfinaalides, FaZe jätkab võistlust veerandfinaalidega.

Neljapäevane mängupäev jätkub eile oma kohtumised kaotanud G2 ja Vitality vahelise kohtumisega, mis järel lähevad pääsu eest otse poolfinaali mängima kolmapäeval võidukad olnud Spirit ja Virtus.pro.

FaZe’i teekond finaalideks publikule avatavale Wembley areenil jätkub reedel, kui kell 18.00 minnakse veerandfinaalis vastamisi G2 ja Vitality vahelise matši võitjaga.