Koostöös Minu Unistuste Päevaga korraldab FCI Levadia 4. juulil Premium liiga 101. Tallinna derbi heategevusliku päeva. Pool piletisummast läheb heategevuseks - 5 eurot maksva pileti korral läheb fondile 2.50 eurot ning 10-eurose pileti ostu korral annetab klubi 5 eurot heategevuseks.

Minu Unistuste Päeva patroon Birgit Sarrap rääkis, et tema poja Simeoni suur eesmärk on teha karjääri profijalgpallurina. „Simeoni unistus on jalgpalliga tegeleda ja ma tean, et see on väga-väga suur unistus. Ma toetan teda igati, tulebki unistada, tööd ja trenni teha, siis võib-olla tõesti need unistused täituvad,“ lootis Sarrap.

Birgiti poeg Simeon kinnitas ema sõnu profiajalgpalluri unistusest. „Ma unistan saada profijalgpalluriks ning lüüa palju väravaid. Ema võiks tulla vaatama minu mänge, siis ta saab ka teada, mis asi on tegelikult jalgpall,“ ütles ta.

Minu Unistuste Päev aitab raskelt ja krooniliselt haigetel lastel täita nende unistusi. Birgiti poeg Simeoni unistus on saada jalgpalluriks ning ta käib FCI Levadia trennides.

Birgit rääkis, et raskel hetkel tuleb jääda lootusrikkaks ning ümbritseda end toetavate inimestega. See põhitõde kehtib ka jalgpalliväljakul. „Ma usun, et igas lapses võiks tema unistus elu lõpuni kaasas käia ja ta ei tohiks mitte kunagi alla anda. Peab olema tugev, enesekindel, hakkaja ning püüda leida inimesi enda kõrvale, kes sind toetaksid ja aitaksid edasi viia. Mulle annavad väga palju jõudu need inimesed, kes minu ümber on. Usun, et headus on see, mis kindlasti aitab - kui teed teistele head ja aitad neid, siis olen kindel, et sinu sõbrad ja kaasteelised aitavad ka sind. Üheskoos on lihtsam ning jalgpalliliselt on seda nii lihtsam seletada - tiimitöö on väga paljudes asjades õige võti,“ leidis tuntud muusik.

FCI Levadia ja FC Flora vaheline kohtumine leiab aset 4. juulil A. Le Coq Arenal kell 19.00. Lisaks piletitele tulevad oksjonile ka mitmete maailmastaaride originaalsed mängusärgid, mille kogu tulu läheb samuti heategevuseks. Osta pilet SIIT!

Birgiti ning Simeoni lühiintervjuu leiad siit: