Kohtumise avapoolaja kõige ohtlikuma olukorra eest hoolitses leedulane Matas Vareika, kes lõi 22. minutil healt positsioonilt posti. Teisel poolajal tabasid raame omakorda eestlased, kui 68. minutil maandus vahetusest sekkunud Martin Vetkali kauglöök latis.

Pigem tasavägiselt kulgenud avapoolaja järel oli Eesti teisel poolajal selgelt üritavamaks pooleks ning tasu saabus 82. minutil. Karol Metsa ja Kevor Palumetsa söödumängu järel leiti Rocco Robert Shein, kes leidis omakorda Mark Anders Lepiku. FC Flora ründaja keeras end osavalt löögile ning saatis palli tagumise posti kõrvale.

Leedu ei jäänud aga pikalt nukrutsema ning juba kaks minutit hiljem jõuti viigini. Giedrius Matulevicius sai Metsa ja Rasmus Peetsoni vahel kastis palli ning saatis selle kindlalt võrku. Esimesel lisaminutil oli Leedul hea võimalus mäng lõplikult enda kasuks kallutada, kuid Fedor Černychi löök tabas posti.

Vastavalt reglemendile asuti normaalaja järel koheselt penalteid lööma. Eesti puurilukk Karl Andre Vallner andis koheselt eestlastele edu, kui ta tõrjus vastaste esimese ja teise lööja sooritused. Eksijateks olid Justas Lasickas ja Fedor Černych.

Eesti ridades skoorisid samas järjepanu Karol Mets, Lepik ja Palumets. Eesti neljas lööja Erik Sorga ei suutnud palli võrku saata, kuid viiendana püünele astunud Martin Vetkal vormistas eestlaste võidu.

Delfi Spordi tähelepanekud Leedu – Eesti kohtumisest: