Poolatar Swiatek alistas finaalis naiste turniiri suurima üllataja, itaallanna Jasmine Paolini 6:2, 6:1. Hispaanlane Alcaraz oli viies setis parem Saksa esireketist Alexander Zverevist. Maailma esireketiks kerkis poolfinaalis Alcarazile kaotanud itaallane Jannik Sinner. Serblane Novak Djokovic loobus vigastuse tõttu mängimast peale rasket võitu kaheksandikfinaalis.

„Matšpalli“ stuudios võtsid kahenädalase slämmiturniiri kokku saatejuhid Gunnar Leheste ja Riho Kallus koos külaliste Toomas Kuuma ja Alo Ojassaluga. Rääkisime nii meeste kui naiste turniiri lõpplahendustest ja põnevamatest vahejuhtumitest kui ka sellest, milliseid reegleid võiks tennises muuta.

Saate lõpuosa pühendasime 3. juunil meie seast lahkunud endisele Eesti tippmängijale ja treenerile Villem Lapimaale (28. V 1952 – 3. VI 2024) - värvikale tennisetegelasele, kellest kõigil temaga kokku puutunutel on alati mõni põnev lugu jutustada.

Head kuulamist!

„Matšpalli“ saate meiliaadress on tennis@delfi.ee. Kõik Delfi Tasku saated on leitavad ka Spotify’st. Kõige mugavamalt saad uued episoodid kätte Delfi Tasku äpist, mis on alla laetav Google Play’st ja App Store’ist. Delfi Tasku veebikeskonna leiad siit!