Ivask on kõrghariduse omandanud treeneritöö ja spordiarengu õppealal South Walesi ülikoolis. Sealt edasi loogilise sammuna on ta viimase seitsme aasta jooksul põhitöö kõrvalt toetanud eri vanuses jalgpallurite arengut individuaaltreeningute näol.

Treenitavate hulgas olid ka mõned Sportingu mängijad ja sealt see lumepall veerema läks. Kui välja jätta mõned individuaaltreeningud, siis uue peatreeneri jaoks on Saku Sporting esimene naiskond, kellega ta igapäevaselt tööd teeb. Naiste ja meeste mängu erinevusest on globaalsel tasemel palju räägitud, sealhulgas soolistest erinevustest, mis sooritust ühel või teisel moel mõjutavad.

Ivask hetkel aga suurt erinevust ei näe: „Kui nad on jalgpallurid, tahavad jalgpalluriks saada, siis me peame neid treenritena aitama. Seda sa vaatad üle kõige.“

Sellel teemal arutleme lähemalt saate esimeses pooles. Saate teises pooles räägime rohkem treeneritööst ja Ivaski sõnul non-negotiable standarditest, mida ta endale seadnud on. Fitnessitreenerina on tal ka head nõu jagada neile, kes soovivad individuaalselt edasi areneda.