Eesti noormehed kohtusid turniiri finaalis Leedu U14 koondisega. Avaveerand kuulus leedukatele ning ka poolajale mindi vastaste kahepunktilises eduseisus. Teisele poolajale tulid eestlased vastu aga paremini, võites kolmanda veerandi 25:14 ning neljanda 22:19 ja lõpuvile kõlades olid tablool numbrid 100:88 ning tasuks turniirivõit, teatab Eesti Korvpalliliit.

Eestlaste parim oli Kristjan Kanguri poeg Robert Kangur 26 punkti ja viie resultatiivse sööduga, Erik Arula viskas 18 ning Daniel Kaljula 14 punkti.

Peatreener Kris Killing jagas kiitust vastastele ning tõi välja aspektid, millele pöörata järgmistel treeningutel tähelepanu: „Kõigepealt tahaks kiita Leedu koondist – see kuidas nemad mängisid rünnakul ja millised on nende üks-üks mängu individuaalsed oskused, selle kohapealt kiitused vastasmeeskonnale. See mäng oli Itaalia turniiriks väga hea. Võime siin ükskõik mida kaitses rääkida, aga kõik taandub 1-1 kaitsemängule ja close out olukordadele. See on hea materjal, millega mõned päevad treeningutel tegeleda.“

Eesti tüdrukute U14 koondis kohtus turniiri viimases mängus Leedu eakaaslastega, kellele kaotati 39:61. See tähendas Eestile neljandat kohta.

Eestlannade parimad olid Kerbel-Kaily Teeäär 13 punktiga, Madeleine Josephine Veerpalu panustas 11 silma.