Avapoolajal olid prantslaste parimad väravavõimalused N’Golo Kante`l ja Marcus Thuramil, ent Kanada puurivaht Maxime Crepeau tegi head tõrjed.

Teisel poolajal oli mõlemal meeskonnal väiksemaid võimalusi, ent mänguskoor jäigi avamata.

Tegemist oli Olivier Giroud viimase koondisemänguga kodupubliku ees, sest pärast EMi lõpetab ta rahvusmeeskonna esindamise.

„Olime vastamisi suurt intensiivsust näidanud koondisega ja meil oli esimesel poolajal paar head võimalust. Pärast seda oli juba keerulisem,“ kommenteeris prantslaste peatreener Didier Deschamps.

„See ei olnud ideaalne, kuid minu jaoks oli oluline, et kõik said nendes kahes sõprusmängus mängutunnetust. Täna ei olnud lihtne ja me võtame sellest maksimumi kaasa,“ lisas Deschamps, kelle hoolealused võitsid esimeses kontrollmängus Luksemburgi 3:0.

Prantsusmaa alustab EMi 21. juunil mänguga Austria vastu. Veel on nende alagrupis Holland ja Poola. Kanada meeskond alustab samas 20. juunil Copa Americat mänguga Argentina vastu.

Itaalia võitis eile Davide Frattesi väravast Bosnia ja Hertsegoviina 1:0, Slovakkia alistas Walesi 4:0 ja Gruusia Montenegro 3:1.