TCR Italy sarja teise etapi kaks võistlussõitu peeti Pergusa rajal, Sitsiilas, kus oli päeval sooja 36 kraadi, raja temperatuur oli 60 kraadi. Kvalifikatsioonis oli Honda Civic Type-R TCR masinaga kihutav Volt kaheksas. Esimeses sõidus tegi Volt korraliku stardi ning sõidu ja tuli üle lõpujoone küll viiendana, aga kuna kaks konkurenti said 5 sekundilise ajakaristuse, siis oli eestlase lõpptulemus kolmas. Sõidu võitis kohalik Nicola Baldan, teine oli Kanada võidusõitja Nicolas Taylor.

Teises sõidus startis Volt esimeselt kohal ja peale head starti hoidis seda positsiooni kindlalt kuni finišini. TCR Italy sari on maailma tugevaim rahvuslik sari ja see, et TCR Euroopa meistrisarjas võite noppinud Volt oma esimese Itaalia võidu oma neljandal hooajal Itaalias nüüd kätte sai, kinnitab seda.

„Füüsiliselt oli see kindlasti tänu kõrgetele temperatuuridele keeruline nädalavahetus. Tegu on ka väga kiire rajaga, kõige aeglasema kurvi läbisime kiirusega 120 km/h,“ rääkis ALM Honda Racingu sõitja Ruben Volt. „Kvalifikatsioonis ei saanud päris õiget ringi kokku, aga olime rahul kaheksanda kohaga, sest see andis teise sõitu esimese stardikoha. Esimeses sõidus läksin rajale eesmärgiga hoida tehnika terve teiseks sõiduks ja püsida eemal jamadest. See õnnestus ja kui kaks konkurenti said ajakaristuse, siis tõusin kolmandaks, mis oli meeldiv üllatus.“

„Teise sõidu eesmärk oli hea start ja hoida esimest positsiooni. Teadsime, et selles kuumas ei saa keegi üle ühe ringi tuules sõita, sest siis kuumeneb mootor üle ja seda peab jahutama, ees sõites seda muret pole. Seadistasime auto tippkiirusele, et konkurendid sirgel mööda ei pääseks ja Honda mootor tegi oma töö ideaalselt ära. Olud olid väga keerulised ja seda magusam oli esimene võit Itaalias.“

TCR Italy sarja kolmas etapp sõidetakse 12. -14. juulil Mugello rajal. Nädal varem sõidetakse Belgias Spa ringrajal TCR Europe sarja neljas etapp.