45-aastane hispaanlane võttis eelmisel suvel ohjad üle leedulaselt Šarunas Jasikeviciuselt. Varasemalt aastaid Barcelona duubelvõistkonda ja noortetiime treeninud Grimau debüüthooaeg esindusmeeskonnaga jäi talle praeguseks ka viimaseks.

Pressiteates toodi välja, et hispaanlasega oli neil kehtiv leping 2025. aasta juunikuu lõpuni, aga see otsustati nüüd lõpetada. „Klubi tänab Grimaud oma professionaalsuse ja pühendumuse eest. Palau Blaugrana jääb alati tema koduks,“ lisati teates 45-aastase hispaanlase kohta, kes aastatel 2003-2011 mängijana klubi särki esindas.

Grimau tüürimisel jõudis klubi Euroliigas veerandfinaali, kus kaotati seeria Piraeuse Olympiacosele 2:3. Hispaania meistrivõistlustel langeti poolfinaalis konkurentsist Madridi Reali vastu mängudega 0:3. Ka kohalikes karikasarjades jäi Barcelona esikohata. See oli esimene aasta alates hooajast 2016/2017, mil Kataloonia võistkond ühtegi trofeed ei võitnud.

Seega otsivad nüüdseks kaks Euroliigas pallivat Hispaania klubi uut peatreenerit. Sander Raieste ja Maik-Kalev Kotsari koduklubi Baskonia lõpetas hiljuti koostöö Duško Ivanoviciga, uut juhendajat pole veel välja hõigatud.