Maroko juhtis 61. minutil kohtumist 2:1, kui Kongo DV mängija Ruth Kipoyi niitis maha vastasnaiskonna mängija ja teenis ebasportliku teo eest peakohtunikult punase kaardi.

Kipoyile antud punase kaardi järel algas rüselus. Kui esmalt anti teineteisele väikseid mükse, siis Kipoyile sõitis katus täielikult pea kohalt ära ja Kongo mängija saatis tugeva vasakhaagiga Maroko mängija Yasmin Mrabet murule pikali.

Löögi näkku saanud Mrabet kommenteeris päev hiljem sotsiaalmeedias juhtunut. „Taolist vägivaldset käitumist jalgpalliväljakul ei tohiks aktsepteerida. Mängu ajal võib tekkida lahkarvamusi, kuid kuskilt peab tõmbama piiri. Mängijad, kohtunikud ja kõik teised asjaosalised peavad võtma selles olukorras vastutuse ja tagama naiste jalgpalli turvalise arengu,“ kirjutas Mrabet Instagramis.

Samuti jagas Instagramis oma arvamust Mike Tysoni kombel vastase murule löönud Kipoyi. „Minu eilsed teod ei peegelda mind inimesena. Valmistasin ka ise endale sellise käitumisega pettumust. Vabandan siiralt Yasmini ees. Loodetavasti on temaga kõik korras. Ma vedasin oma meeskonnakaaslasi, treenerit ja fänne alt, kuid üritan end tulevikus parandada,“ tunnistas Kipoyi.

Maroko naiskond võitis kõnealuse kohtumise 3:2.