24 aastane ja 199 cm pikkune väikese ja suure ääre kohal mängiv Hint käis Viimsi ridades lõppenud hooajal peale pikast põlvevigastusest taastumist Eesti meistriliigas väljakul kolmes mängus, kus teenis 25 ja pool minutit mänguaega, viskas 13,3 punkti, võttis 5,7 lauapalli ja andis 2 korvisöötu.

Hindi sõnul tuli otsus Viimsis jätkata lihtsalt ning uuel hooajal on eesmärk võidelda Eesti-Läti liigas play-off koha ees.

„Tuleval hooajal Viimsis jätkamine tuli kerge otsusena, kuna organisatsioon ja meeskond on mulle juba tuttavad. Peale viimast, minu jaoks poolikut hooaega on kindlasti isiklikult eesmärk terve ja tugev hooaeg teha ning meeskondlikult oleks eesmärk võita võimalikult palju mänge, olla Eesti-Läti liigas Top 8 seas ning kindlasti mängida eestikatel medalitele.“

Viimsi meeskonna peatreener Valdo Lips: „Oliveri vigastuspaus kujunes eelmisel hooajal pikemaks kui planeeritud, kuid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalides näitas Oliver oma vajalikkust võistkonnale nii kaitses kui rünnakul, visates kolmes mängus keskmiselt 13,3 punkti ja võttes 5,7 lauda. Loodan Oliverilt eeloleval hooajal arengut Eesti-Läti liiga üheks kasulikumaks mängijaks, mis aitab meie võistkonnal saavutada seatud eesmärke ehk jõuda ühisliigas play-offi ning Eesti liigas vähemalt medalimängudele.“

Viimsi meeskond on eelolevaks hooajaks teatanud lepingutest Stefan Vaaksi, Kaspar Kuusmaa, Ken-Martti Reinarti, Gerrit Lehe, Mark-Andreas Jaaksoni ja nüüd Aleksander Oliver Hindiga.