Eestlane läheb Zandvoorti otsima tulemust, mis vastaks avaetapil üles näidatud paljulubavale kiirusele.

Belgias tõdes Reimann, et õppis keerulisest nädalavahetusest palju, mis tõi 11. ja 9. koha ning uustulnukate hulgas vastavalt 6. ja 4. koha.

EST1 meeskonna juht Raimo Kulli tõdes pressiteate vahendusel, et kuigi avaetapil oli natuke ebaõnne, on kiirus noormehel olemas ning kindlasti on plaan võidelda uustulnukate poodiumite nimel ka järgmistes sõitudes.

Reimann käis varakevadel Zandvoortis ka testikilomeetrid kogumas. Testide ajal juhtis tiimi konsultant Sten Pentus tähelepanu ühele olulisele elemendile, mis Zandvoortis kipub tihti vimkat viskama - ilmale.

Alex Reimann

Aga tuleb vihm või päike, selge on see, et märkimisväärselt tasavägises Porsche Cup sarjas on iga kümnendik arvel ja võistlejaterivi Alexi ümber on kirju. Eriti kui arvestada, et lisaks paljudele teistele Alexi sugustele, mootorispordi maailma tippu sihtivatele noortele GT-talentidele stardib ka kahekordne autoralli maailmameister Kalle Rovanperä.

Homme hommikul peetakse kvalifikatsioon. Esimene võistlussõit algab homme kell 17.30, teine võistlussõit on laupäeval kell 11.30.

Mõlemad võistlussõidud on otsepildis tasuta jälgitavad. Samalt lingilt leiab ka ajavõtu: https://www.carreracupbenelux.com/live