Tattari sõnul on selline koostöö discgolfimaailmas märgilise tähtsusega.

„Tunnen suurt rõõmu, et minu ja RASKi teed ristusid. Discgolf on spordina kiirelt arenemas ning aina rohkem tuleb tegeleda ka erinevate juriidiliste küsimustega. Loodan selle sammuga näidata eeskuju tervele discgolfimaailmale. Nüüd on mul kõrval olemas professionaalne partner, kelle poole saan alati juriidilistes teemades pöörduda,“ rõõmustas Tattar.

RASKi partneri Tarmo Petersoni sõnul sisaldab koostöö erinevaid rahvusvahelise mõõtmega tegevusi.

„Tipptaseme spordimaailmas on palju nüansse, mis vajavad juriidilises mõttes tagala kindlustamist ning meie jaoks on eriline panustada sellesse, et maailmameistri tiitliga Kristin Tattar saaks eelkõige pühenduda spordile ja jätta kõik juriidilised lahendused meie kanda,“ ütles Peterson pressiteate vahendusel. „Tema võimsad tulemused on Eesti toonud jõuliselt discgolfi maailmakaardile ning sellesse panustamine on meile suur au.“

Esimese ühise koostööprojektina on Kristin Tattar ja RASK võtnud käsile kahekordse maailmameistri uue brändi kaitsmise, mis valmis koostöös Eesti aasta disainiagentuuriga Neway.

„Ajastuse mõttes läks tõesti hästi! Just eelmisel nädalal lansseerisime minu uue brändi, mille kaitsmisega saame nüüd kohe koostöös RASKiga tegutsema asuda,“ lisas Tattar.

Tattar on naiste discgolfi maailma esinumber, valitsev kahekordne maailmameister, Euroopa meister, mitmekordne Eesti meister ja läbi aegade kõige kõrgema reitinguga naismängija.