Tallinna derbi 101. mõõduvõtt Premium liigas on suunatud heategevuslikule organisatsioonile Minu Unistuste Päev, kus kogutakse fondile annetusi, et lapsi aidata. Levadia annetab igalt eelmüügist ostetud piletilt 2 eurot ning piletikassast ostetud täispiletilt 5 eurot.

Levadia korraldab heategevuslikul eesmärgil ka erinevate tähtmängijate jalgpallisärkide oksjoni, mille kogutulu annetatakse samuti fondile. Oksjonile tulevad Barcelona tähtmängija Pedri, maailma parima naisjalgpalluri Aitana Bonmatí ja endise Brasiilia koondislase Hulki autogrammiga mängusärgid. Heategevusliku oksjoni kohta leiab peagi infot FCI Levadia kanalite vahendusel.

Lisaks heategevusele toimub mängus ka rahvusvahelise jalgpalliturniiri Tallinn Cup avatseremoonia, kus osaleb üle 100 võistkonna, sealhulgas võistkonnad Portugalist, Soomest ja Rootsist.

„Mul on väga hea meel, et koos armsate Minu Unistuste Päeva heategevusfondi inimestega saame õla alla panna fondi lastele, et aidata kaasa nende tervenemise protsessile ja unistuste täitumisele. Enne kohtumist, alates kell 17:00 toimub festivalialal väga palju ägedaid tegevusi, mis pakuvad rõõmu nii lastele kui vanematele,“ lausus Levadia kogukonnajuht Lauri Välja pressiteate vahendusel. „Kutsun kõiki inimesi kohtumisele, et teha koos head ja koguda võimalikult suur summa annetuseks heategevusfondile. Olen kindel, et tuleb suurejooneline ja atmosfäärne kogupereüritus, kuhu on oodatud absoluutselt kõik.“

Heategevusfond Minu Unistuste Päev koostööjuht Grete-Liis Lepp: „Tulles vaatama põnevat jalgpallimängu, annad omalt poolt olulise panuse raskelt või krooniliselt haigete laste unistuste elluviimiseks. Usume, et unistus teeb imet! Positiivsed elamused, rõõm ja julgustus on need, mis aitavad haigetel lastel elus edasi liikuda ning nautida oma lapsepõlve,“ lisas Lepp.

101. Levadia ja Flora vastasseis leiab aset 4. juulil. Pileteid saab osta Piletitaskust.