„Võtsin pakkumise vastu, sest mulle meeldib Nordi Spordiklubi mõttemaailm Eesti spordimaastikul,“ sõnas Kuhi ja rõhutas, et Nordi tugevusteks on mitmekesisus ja julgus teistest eristuda. Kuhi sõnul näeb ta spordiklubil laienemispotentsiaali.

„Noore inimese vaimne ja füüsiline mitmekülgsus loob eeldused sisenemiseks tippsporti aga ka hea tervise pikkadeks eluaastateks. Nordi soov on arendada inimest just selliselt nagu temale sellel hetkel vajalik on,“ lisas ta

Viimased 20 aastat töötas Kuhi korvpalliliidus, millest kümme oli ta organisatsiooni juht. Lisaks on tal ka kümneaastane töökogemus noortetreenerina.

Spordiklubi juhataja Tarmo Orase hinnangul on Kuhi liitumine Nordiga väga positiivne tunnustus spordiklubi väärtustele ja eesmärkidele. „Keio pikaaegne edukas juhtimiskogemus ja tulemused korvpalliliidu peasekretärina annab spordiklubile Nord kindlasti tugeva tõuke meie eesmärkide saavutamisel,“ lisas ta.

Sama arvas ka klubi spordidirektor Gerd Kanter. „Suurepärase meeskonnamängijana ennast juba tõestanud spordijuhi liitumine meie klubiga teeb ootusärevaks. Isiklikult olen valmis tema tiimis kandma juhtivat rolli, et spordiklubi Nord ambitsioonikad eesmärgid saaksid juba lähitulevikus teoks,“ lisas olümpiavõitja.

Nordi näol on tegemist Eesti ühe suurima laste-, noorte- ja täiskasvanute spordiklubiga, millel on enam kui 1100 liiget. Klubi on tegutsenud juba 15 aastat ning seal on võimalik tegeleda korvpalli, ujumise, judo, võrkpalli, võimlemise ja multispordiga.

„Me usume, et nooremas eas on vaja tagada laste mitmekülgne areng, et lapsel tekiks soov spordiga tegeleda. Hiljem saab teda suunata kõige sobivama spordiala juurde. Teeme sellel suunal ka koostööd ülikoolidega ja ka rahvusvaheliste klubidega,“ sõnas Oras. Kuhi alustas tööd spordiklubis 1. juunil.