Mbappé üleminek PSG-st Reali sai teoks kaks päeva pärast seda, kui Madridi tippklubi võitis oma ajaloo 15. UEFA Meistrite liiga karika.

„Real Madrid CF ja Kylian Mbappé on jõudnud kokkuleppele, mille kohaselt saab temast järgmiseks viieks hooajaks Madridi Reali mängija,“ seisab Hispaania klubi tänases avalduses.

„Unistus täitunud, Nii hea meel ja uhke tunne on liituda oma unistuste klubiga Madridi Realiga. Keegi ei saa aru, kui põnevil ma praegu olen. Hala Madrid!“ teatas Mbappe Instagramis.

Mbappé otsustas Reali siirdumise väidetavalt juba tänavu veebruaris, kui sõlmis suulise kokkuleppe. Mais andis ta PSG-le teada, et tema karjäär Pariisis enam ei jätku. Tema leping sai ametlikult läbi 30. juunil.

25-aastane Mbappé lõi lõppenud hooajal PSG eest 44 väravat. Pariisi suurklubis mängis ta alates 2017. aastast, kui liitus Monacost 180 miljoni euro eest. Üldse jäi ründetähe arvele PSG-s 308 mängu ja 256 väravat.

Real ei pidanud Mbappé eest üleminekutasu maksma, sest prantslasest sai hooaja lõpus vabaagent.

BBC andmetel ulatub Mbappé aastapalk 15 miljoni euroni. Leping sisaldab ka 150 miljoni euro suurust lepingutasu, mis makstakse välja viie aasta jooksul.