Kuigi Bilbao sarnaselt Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste Baskoniale Hispaania kõrgliiga sõelmängudesse ei saanud, siis individuaalsest perspektiivist tegi Kullamäe oma karjääri edukaima hooaja. Paljude hinnangul Euroopa tugevaimaks kodumaiseks liigaks peetavas ACB-s viskas Kullamäe keskmiselt 10 punkti ning andis 1,9 resultatiivset söötu. FIBA Europe Cup sarjas olid vastavateks numbriteks 10,7 ja 2,7.

Uuest hooajast ja sellest, kus tagamängija jätkab, on Kullamäe sõnul veel vara rääkida. Samas rääkis ta, et vahetab mängupaika vaid siis, kui see viib ta kõrgemale tasemele.

„Lihtsalt niisama ei ole mõtet klubi vahetada,“ kommenteeris ta Delfi Spordile. „Vahetan klubi vaid siis, kui tegemist on sammuga kõrgemale.“

Kullamäe sõnul ei ole tema Bilbaos jätkamine välistatud. Küll lisas ta, et huvi on ka mujalt Hispaaniast, kuid midagi kindlat veel ei ole.

Kristian Kullamäe sõlmis eelmisel suvel 1+1 lepingu Bilbao Basketiga. Mõlema osapoole nõusoleku korral saab Kullamäe klubis järgmisel hooajal jätkata.