Ogier läks ralli viimasele katsele vastu 6,2-sekundilise eduga Hyundai rooli keerava Ott Tänaku ees. Paraku purunes punktikatse teises pooles tema Toyota rehv ja ralli võitis 0,2-sekundilise paremusega hoopis Tänak.

Kuigi punktide mõttes polnud mingisugust vahet, kas esikohal lõpetab Ogier või Tänak, valmistas vahejuhtum Prantsusmaa rallisõitjale enesestmõistetavalt suure pettumuse.

„Motosport on vahel selline, et mõnikord lihtsalt lendab s***a ventilaatorisse. Saan öelda ainult seda, et ma poleks saanud midagi teisiti teha,“ vahendas rallit.fi Ogier’ sõnu. „Meil olid käed-jalad tööd täis, et liidrikohal püsida. Teadsime, et katse viimane osa tuleb keeruline. Kahjuks purunes meil kolm kilomeetrit enne finišijoont rehv ja siis polnud enam midagi teha.“

Ogier lisas, et maailmas on teisigi asju, mis on rallist palju olulisemad. „Rehvi purunemine maksis meile seekord võidu, kuid me peame sellega lihtsalt leppima. Loomulikult on see raske, kuid see pole maailma lõpp. Elus on palju hullemaid asju. Minu mõtted on praegu Ari Vatase ja tema perega. See on halvim asi, mis elus juhtuda saab,“ ütles Ogier, viidates oma endisele mänedžerile Kim Vatasele, kes möödunud nädalal vähki suri.