Ogier liikus Sardiinia võidu suunas kuni viimase katse lõpuni, mil Toyotal tuli rehv velje pealt maha. Ralli kokkuvõttes kogunes tal esikoha saavutanud Ott Tänakule 0,2 sekundit kaotust.

„Pettumus on suur, sellest ei pääse. Ma isegi ei ürita seda varjata. Selle seedimine võtab kindlasti omajagu aega,“ rääkis Latvala ralli järel. „Kui vaadata suurt pilti, siis Ogier’ kaotus ei tähenda ralli üldkokkuvõttes punktide mõttes midagi. Vahet polnud, kas ta lõpetab esimesel või teisel kohal. Kurb on aga see, et kaotasime punktikatsel väärtuslikke punke.“

Latvala tõdes, et Hyundai on viimasel kahel kruusarallil, mis toimusid Portugalis ja Horvaatias, näidanud taset. „Hyundai on olnud tugev. See paneb meile tulevikus peale suurema surve. Peame suutma sellele vastata ja olema Poolas toimuval järgmisel rallil tunduvalt paremad,“ lisas Latvala.

Hooaja järgmine ralli toimub 27.–30. juunini Poolas. Pärast seda liigub MM-i karavan Lätti ja seejärel juba Soome – mõlemas riigis sõidetakse taas kruusateedel.