Laupäeva õhtul toimunud Meistrite liiga finaali oli mängitud vaid 30 sekundit, kui väljakule tormasid kolm valges särgis poolehoidjat. Murule üritasid pääseda ka neljas ja viies, kuid nende takistamisega said turvatöötajad hakkama. Vahejuhtumi tõttu peatati mäng ligi kaheks minutiks.

Kõigil väljakule jooksnud fännidel oli seljas valge särk kirjaga „Mellstroy“, mis on viide Valgevene suunamudijale Andrey Burimile. Väidetavalt on just tema selle kõige taga, kuna veebruaris kirjutas Burim Telegramis, et need, kes finaalis väljakule jooksevad, saavad temalt 30 miljonit rubla ehk umbes 305 000 eurot. Seda tingimusel, et nad on väljakul temanimelises särgis.

25-aastasel Burimil, kes resideerub peamiselt Moskvas või kodumaal, on Instagramis üle kolme miljoni jälgija. Meedia tähelepanu all on valgevenelane olnud ka varem, kuna teda on süüdistatud alaealistest alastipiltide avaldamises ja oma naise väärkohtlemises. Saksamaa ajaleht Bildi andmetel on Burim seetõttu tagaotsitav nii Venemaal, Valgevenes kui Araabia Ühendemiraatidel.

Laupäeval peetud Meistrite liiga finaali Madridi Reali ja Dortmundi Borussia vahel võitis Hispaania suurklubi 2:0.