„Suured tänud Maks ja Mooritsale, kes usuvad minusse ja kes aitavad mind minu ettevalmistusel hooaja olulisimaks stardiks ja seatud eesmärkide saavutamisel. Nii nagu Maks & Moorits pakub Eesti rahvale parimaid maitseelamusi, on ka minu soov pakkuda Eesti rahvale parimaid elamusi läbi saavutusspordi. Aitäh, et olete minu kõrval sellel teekonnal,“ ütles Tilga pressiteate vahendusel..

„Maks & Moorits on läbi aegade seisnud Eesti spordielu selja taga,“ ütles Atria Eesti AS tegevdirektor Meelis Laande. „Sport on valdkond, mis ühendab inimesi elualast või vanusest sõltumata. Meie tootmine asub Valgamaal ja on suur au olla Pukas sündinud Karelile üheks taustajõuks, kes on oma suhtumise ja tulemustega näidanud, millised vinged sportlased Lõuna-Eestis tulevad. Loodame üheskoos Kareliga, et Eesti kümnevõistlus jätkub hoogsalt ja selle eduloosse kirjutatakse peagi uued peatükid,“ lisas Laande.

Karel Tilga saavutas mullu suvel Budapestis kergejõustiku maailmameistrivõistlustel 8681 punktiga neljanda koha ning tõusis Eesti kümnevõistluse kõigi aegade edetabelis teiseks.