WRC ja Saudi Araabia vaheline tehing on väidetavalt ajaloo suurim. Kui tavaliselt on sõlmitud lepingud kas ühe, kahe või kolme aasta pikkused, siis Saudi Araabia tehing hõlmab koguni järgmist kümmet aastat.

Ka lepingu väärtus on väga suur. MM-rallide korraldajad maksavad promootoritele korraldustasusid, mille suurus on riigiti erinev. Eeldatakse, et Saudi Araabia MM-ralli lepingu väärtus on vähemalt kümneid miljoneid eurosid.

Autoralli MM naaseb Lähis-Itta esimest korda pärast 2011. aastat, mil Jordaanias punkte jagati.

Punase mere rannikul asuv Jeddahi linn saab olema Saudi Araabia MM-etapi keskuseks. Samas kohas peetakse ka Saudi Araabia F1 etapp.

„Alates 2025. aastast võõrustame oma kuningriigis F1 sarja, vormel E sarja, Dakari rallit ja nüüd autoralli MM-i ja Saudi Araabia rallit. See on erakordne saavutus,“ ütles Saudi Araabia motospordi juht prints Khalid bin Sultan Al-Abdullah Al-Faisal.

Rahvusvahelise autoliidu FIA president Mohammed ben Sulayem lisas, et on põnevil, et autoralli MM naaseb Lähis-Itta. Oma rallikarjääri jooksul võitis Ben Sulayem Lähis-Ida rallisarja meistritiitli koguni 14 korda.

Saudi Araabia MM-ralli peaks olema 2025. aasta hooaja viimane võistlus, mis peetakse novembri lõpus.