Flora asus kohtumist 16. minutil Vladislav Kreida kauglöögist juhtima ning 31. minutil suurendas Mark Anders Lepik võõrustajate eduseisu kaheväravaliseks. Paide jõudis samuti kahel korral väravale ülilähedale, kuid mõlemal korral päästis Flora väravalatt.

Flora kerkis võidu toel liigatabelis 31 punktiga teiseks. Esikohal olev Levadia edestab neid viie silmaga ja on pidanud ühe mängu vähem. Neljandat positsiooni hoidev Paide jääb Florast omakorda kuue punkti kaugusele. Nende vahele mahub ka Nõmme Kalju, kes kaotab küll Florale kolme silmaga, kuid samas on neil kolm mängu varuks.

„Mul on hea meel, et saime kohe mängu alguses rütmi kätte, lõime võimalusi ja suutsime ka kaitse kinni panna. Tegime asju nii nagu kokku leppisime,“ rääkis Flora peatreener Norbert Hurt Soccerneti ülekandes.

Paidekaid juhendas pühapäeval Tarmo Kink, sest tavapärane peatreener Ivan Stojkovic pidi võistluskeelu tõttu kohtumist tribüünilt jälgima. „Flora mängis esimene poolaeg hästi ja kasutas oma võimalused ära. Jalgpall pole teadupärast 100 meetri jooks, kus keegi sind ei sega. Eks vastased teevad ka kodutööd ja analüüsivad varasemaid mänge. Kui väga heal tasemel ülesehitust ei tee või keskväljal ei mängi, siis ongi lihtne eksida,“ selgitas Kink.

Paide jaoks oli tegemist juba neljanda järjestikuse kaotusega ja Kingi hinnangul võib koondisepaus neile kasuks tulla. „Tuleb munad üles leida ja tööle hakata!“ põrutas endine koondislane.