Veerandfinaalis G2ga kohtunud Robin Kooli kodumeeskond FaZe Clan näitas reede õhtul väga jõuetut ja enesekindluseta mängu ning kaotas seeria kindlalt seisuga 0:2 (8:13, 2:13), ründaval poolel suutis maailma edetabeli teine meeskond kokku võita vaid kolm mänguvooru. Enda tavapärase mängujuhita ning seetõttu asendusmängijaga mängiv G2 on nüüd turniirilt välja tõuganud maailma reitinguedetabeli kaks parimat meeskonda ning kohtub poolfinaalis turniiri suurüllatajate, argentiilaste 9z-ga.

Teises poolfinaalkohtumises läksid omavahel vastamisi Vitality ja Heroic. Sarnaselt FaZe Clani ja G2 mängudele, oli kohtumine väga ühepoolne ning lõppes täpselt sama skooriga kui päeva teine veerandfinaal, Vitality sammus Spiriti vastu mängitavasse veerandfinaali tulemusega 2:o (13:8, 13:2).

IEM Dallas 2024 poolfinaalid mängitakse laupäeval algusega kell 21.00, mil algab kohtumine Spiriti ja Vitality vahel, 9z ja G2 lähevad omavahel vastamisi kell 00.15.

Otsepilt:

Mängu eel

Mängupäev algab kell 21.00, kui omavahel kohtuvad turniirilt valitseva maailmameistri Natus Vincere elimineerinud Heroic ning A-alagrupi finaalis turniiri suurüllatajale 9z-le kaotanud maailma neljas meeskond Vitality. Kohtumise võitja kohtub laupäevases poolfinaalis B-alagrupi võitja Spiritiga.

Eestlane Robin „ropz“ Kool astub võistlustulle kell 00.15, kui selgitatakse välja poolfinaalis 9z vastu minev meeskond FaZe Clani ja G2 vahelises vastasseisus. Asendusmängijaga mängiv G2 on seni turniirilt välja tõuganud maailma edetabeli esimese meeskonna MOUZi ning kohalike lemmiku Team Liquidi. FaZe tuleb kohtumisele Team Spiritilt saadud 0:2 kaotuse pealt.

Eestlane Robin „ropz“ Kool läks koos FaZe Claniga B-alagrupi võidu nimel vastamisi heas hoos olnud Vene meeskonna Spiritiga. Väga tasavägine kohtumine piirdus vaid kahe mänguga, millest väljus võitjana selleaastase IEM Katowice turniiri võitja Spirit, kes alistas maailma teise meeskonna 2:0 (13:10, 13:11) ning teenis pääsu otse poolfinaali. Kool oli FaZe’i poolt parim mängija, kuid pingutusest ei piisanud ning meeskond jätkab teekonda Texases veerandfinaalides, kus minnakse vastamisi A-alagrupi kaotajamängude finaalis seisuga 2:1 Liquidi alistanud G2ga.

A-alagrupi finaalis läksid omavahel vastamisi Vitality ja turniiri suurüllataja 9z, kes olid varasemalt võtnud nii Liquidi kui ka maailma parima meeskonna MOUZi skalbid. Argentiina organisatsiooni üllatuslik hoog ei raugenud ka maailma neljanda meeskonna vastu ning 2:0 (13:9, 16:14) võiduga kindlustati koht turniiri poolfinaalis. Vitality kohtub veerandfinaalis eile valitseva maailmameistri Natus Vincere ja sakslaste BIGi alistanud Heroicuga.