Tiimivõistlus koosneb kolmest alast: distantsi ja täpsusvise ning puttimine. 24. juulil toimuvast tiimivõistlusest võtavad osa 24 mängijat, kes on jagatud kaheksasse kolmeliikmelisse võistkonda.

Naiste võistkondade kaptenitena asuvad Lauluväljakul võistlustulle Kristin Tattar, Eveliina Salonen, Missy Gannon ja Ella Hansen. Meeskaptenitest on selged Simon Lizotte ja Ricky Wysocki.

Võistluse üks peakorraldajatest Mattias Vutt kutsub kõiki juuli lõpus Tallinna Lauluväljakule. „Põhjuseid, miks siia tulla on palju. Üks peamine neist on ka tiimivõistlus, kus me toome pealtvaatajateni discgolfi magusaima osa. Kui tavaliselt kestab discgolfi võistluspäev ligi 10 tundi, siis nüüd on võimalik nädala sees pärast tööpäeva lõppu näha kolme tunniga ära 24 maailma parimat mängijat. Seda kõike laulukaare juurest, kus saab süüa ja juua ning Karl-Erik Taukar bändi kuulata,“ sõnas Vutt.

Ürituse piletid on saadaval Piletikeskuses ning kuni maikuu lõpuni kehtivad pääsmetele soodushinnad.

Vaata videost, mida atraktiivne tiimivõistlus endast kujutab!

Tallinna Lauluväljakul pole igapäevaselt discgolfi mängimine lubatud. Antud videoloos nähtavate visete näol on tegu kontrollitud visetega. Videoloo valmimiseks küsiti Tallinna Lauluväljakult eriluba.